Ontmoet je
nieuwe collega's

Wij zijn trots op onze medewerkers

Het zijn toppers! We kunnen een mooi verhaal vertellen over hoe afwisselend de werkzaamheden zijn en dat je duidelijk merkt dat je bij een familiebedrijf werkt door de korte communicatielijnen. Dat onze teams op de stations hecht zijn ondanks dat zij elkaar niet dagelijks zien. En dat we je graag helpen om je talenten optimaal te ontwikkelen door je intern op te leiden. 

Maar dat kunnen onze toppers je toch écht beter zelf vertellen!

Rik & Jeroen aan het woord

// Rik & Jeroen - werkzaam bij Facilitaire Zaken //

“Bij Facilitaire Zaken zorgen we ervoor dat alles goed functioneert. Zo regelt Jeroen alle zaken met betrekking tot onderhoud en eventuele storingen. Rik draagt zorg voor alle lopende projecten. Of het nu gaat om pompen, carwash, bakery of laadpalen; “FZ” zorgt ervoor dat het wordt geïnstalleerd en goed werkt!

Het verhaal van Joyce

// Sinds december 2015 werkzaam bij AVIA Tilburg Reeshof //

“Het leuke aan het werken bij dit AVIA tankstation is de afwisseling in taken. De ene dag sta ik achter de kassa, houd ik de shop netjes en verwerk ik de binnengekomen vracht, om de andere dag weer in de bakery vers belegde broodjes voor onze klanten te maken.

Het is best hard werken op het tankstation, maar daar houd ik wel van; zeker omdat de sfeer hier goed is. Ik vind het fijn om in een team te werken en sta het liefst ingepland met andere collega’s. Ik hoop hier nog lang te blijven werken, want dit werk past bij mij!”

Bram aan het woord

// Werkzaam bij De Meeuw Bergen op Zoom //

“Ik werk al even bij De Meeuw in Bergen op Zoom en ga nog elke keer met veel plezier naar mijn werk. Wat mijn baan inhoudt? Ik houd mij voornamelijk bezig met het voorwassen van auto’s, het netjes houden van de carwash en zorg ervoor dat de machine blijft draaien!

Als je me zou vragen wat écht leuk is aan mijn baan; de fooi, toffe auto’s en het contact met klanten. Ik spreek de klanten niet direct meer als ze door de wasstraat heen zijn, maar ik denk wel dat ze weggaan met een glimlach op hun gezicht. Want ja, zeg nou zelf, wie wordt er niet blij van een schone auto!”

Joep aan het woord

// Werkzaam op het hoofdkantoor van Vollenhoven //

“Het typische familiekarakter is denk ik de grootste reden waarom het zo leuk werken is bij Vollenhoven. Je bent snel met iedereen in contact, van alles op de hoogte en kunt mee beslissen in de stappen die er worden gemaakt. Daarnaast is de branche waarin Vollenhoven actief is aantrekkelijk en uitdagend voor mij.”

Word jij onze nieuwe collega?

Lijkt het jou leuk om net als Joyce, Bram en Joep bij ons te komen werken?
Klik dan snel op onderstaande knop, selecteer de vacature die bij jou past en solliciteer direct!