Wie zijn wij?

Al bijna 130 jaar een begrip!

Vollenhoven Groep is een Tilburgs familiebedrijf dat al sinds 1895 bestaat en actief is in de smeerolie- en brandstoffen branche. In de loop der jaren heeft Vollenhoven zich ontwikkeld tot één van de grootste zelfstandige en onafhankelijke olie groothandelaren in Nederland, met ruim 100 tankstations in Zuid-Nederland.

“Kenmerkend aan Vollenhoven is dat we niet alleen flexibel en snel onze klanten bedienen, maar dat we dit ook op een maatschappelijk verantwoorde manier doen. Vollenhoven is al bijna
130 jaar een begrip én hofleverancier in (duurzame) mobiliteit."
Piet-Hein Bogaers Commercieel Directeur

Onderdeel van de AVIA coöperatie

Sinds 2006 is Vollenhoven lid van de AVIA coöperatie. Je herkent ze vast wel; de rood-wit gekleurde stations. Bij AVIA zien we het als onze taak om ‘onderweg zijn’ fijner te maken. Door het meest klantvriendelijke tankstation te zijn, proberen we iedere tankbeurt een stukje aangenamer te maken. Ultiem gemak bieden is onze manier om klanten een fijne reis te wensen.

‘Welkom onderweg’, noemen we dat.

Maak kennis met onze principes

Wie zijn we en wat vinden we belangrijk? Dat is natuurlijk fijn om te weten als je bij ons wilt komen werken. Herken je jezelf in onze principes en ben je benieuwd of er een passende vacature voor je bij zit?

Klik op onderstaande knop!

 • icon
  Klantgericht
  We zijn altijd gastvrij, vriendelijk en spelen in op de behoefte van onze klanten. We zorgen ervoor dat zij tevreden zijn en blijven.
 • icon
  Duurzaam
  Verduurzaming is een essentieel begrip in onze bedrijfsvoering. Wij nemen de verantwoordelijkheid tegenover volgende generaties.
 • icon
  Veilig
  We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich veilig en prettig voelen wanneer ze aan het werk zijn. Veiligheid is een stimulans voor een positieve sfeer.
 • icon
  Betrouwbaar
  We zijn integer en komen onze afspraken na. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.
 • icon
  Flexibel
  We zijn in staat ons in positieve wijze aan te passen aan veranderende omstandigheden, werkwijzen, werktijden, taken en werkplekken.

Onze merken