Onze medewerkers

In totaal exploiteert Vollenhoven 18 bemande tankstations, waar 175 medewerkers dagelijks hun uiterste best doen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Of je nu Verkoopmedewerker, Stationsmanager of Carwashmedewerker bent, van al onze medewerkers verwachten wij dat zij de klant op nummer 1 hebben staan. Je herkent onze medewerkers aan hun klantgerichtheid, flexibiliteit en hun oog voor de veiligheid. We hechten veel waarde aan een heldere communicatie en een fijne samenwerking met elkaar.

Onze medewerkers werken graag bij ons vanwege de afwisseling in het werk en het gevoel verantwoordelijk te zijn voor een ‘eigen winkel’. Medewerkers krijgenveel zelfstandigheid doordat er niet altijd een leidinggevende op de locatie is. Veel van de teams op de tankstations zijn hecht, ondanks dat zij elkaar niet dagelijks zien. Je merkt dat we nog een echt familiebedrijf zijn, met korte communicatielijnen. Om je te helpen jouw talenten optimaal te ontwikkelen, word je intern opgeleid en volg je diverse trainingen.

Omdat we een gezonde groei hebben zijn er altijd vacatures en zijn we geïnteresseerd in energieke mensen die ons team kunnen versterken.

Medewerkers aan het woord

– Joyce, sinds december 2015 werkzaam bij AVIA in de Reeshof (Tilburg).

“Het leuke aan het werken bij dit AVIA tankstation is de afwisseling in taken. De ene dag sta ik achter de kassa, houd ik de shop netjes en verwerk ik de binnengekomen vracht, om de andere dag weer in de bakery vers belegde broodjes voor onze klanten te maken.

Het is best hard werken op het tankstation, maar daar houd ik wel van, zeker omdat de sfeer hier goed is. Ik vind het fijn om in een team te werken en sta het liefst ingepland met een andere collega. Ik hoop hier nog lang te blijven werken, want dit werk past bij mij!”

– Ria, sinds januari 2016 werkzaam voor Vollenhoven bij tankstation AVIA Helden.

“AVIA Helden ligt in een dorp, wat ervoor zorgt dat je te maken hebt met een vaste klantenkring. Mijn werk is erg afwisselend, namelijk de shop in orde maken en houden, bestellingen verwerken, het voorterrein onderhouden en zorg dragen voor de veiligheid van jezelf en de klant.

Ik voel me erg verantwoordelijk voor het reilen en het zeilen van het tankstation, het spreekt me enorm aan zelfstandig en probleemoplossingsgericht te werken. Dit is ook wel nodig, omdat je op mijn locatie het tankstation alleen bemant. Al met al een super veelzijdige en afwisselende job!”

– Louis, sinds juli 2011 werkzaam bij De Meeuw in Rilland.

“De Meeuw staat bekend om haar scherpe prijzen en persoonlijke service, zo verkopen we veel streekproducten. Rilland is onze grootste en drukste locatie met in de shop een bakery en zitjes, daarom werk je hier altijd met meer collega’s tegelijk.

Vanwege mijn ervaring kan ik overal bijspringen als het moet, juist die afwisseling vind ik leuk aan mijn werk. Het ene moment sta ik aan de kassa waar ik onze veelal vaste klanten graag verder help, het andere moment werk ik een nieuwe collega in of breng ik de shop in orde. Ik ben trots op dit bedrijf en hoop er nog lang te werken.”