Jouw rol als Carwash medewerker

Je kent feilloos het verschil tussen een Audi A4 en een Fiat 500. Daarnaast ben je graag in contact met mensen en ben je niet bang van een spatje water. Vrienden noemen je een Pietje precies en dit zien we terug in blinkende velgen en ‘shinende’ autoramen.

Daarnaast weet jij goed om te gaan met de vrijheid die je krijgt, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en krijg je alle taken feilloos gedaan binnen je shift. Ook krijg je korting op artikelen in de shop, brandstof en het wassen van je eigen auto.

Natuurlijk heb je de leukste collega’s en zijn selfies met een #carwash #AVIA helemaal oké.

Heb je een groot Instagram of TikTok bereik? Bedenk een AVIA Carwash challenge. Wie weet komen je volgers hierna ook nog langs om hun auto te wassen. Hoe meer fans, hoe meer fooi.

 Toffe werkplek met fijne collega’s in een supergezellig team

 Lekker salaris, aangevuld met vakantiedagen en vakantiegeld

 Goede inwerkperiode, zodat je precies weet wat er van je verwacht wordt

 Ruimte voor ideeën en initiatieven

 Flexibele werkuren, ideale balans tussen werk en privé

Oké, en nu?

Klinkt bovenstaand als muziek in de oren? Bekijk hier onze openstaande Carwash vacatures. Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, wordt je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Krijg je hierna een ‘go’ dan mag je komen ‘proefdraaien’. Is dit ook helemaal goed gegaan dan ontvang je je contract en rooster!

Voor meer informatie over werken bij Vollenhoven en onze vacatures, kun je contact opnemen met onze afdeling Human Resources op +31 (0)13 595 09 51 of hr@vollenhoven.nl.