Jouw rol als Verkoopmedewerker Tankstation

Vollenhoven is sinds jaar en dag verbonden met de tankstation branche en vanaf 2006 lid van de AVIA coöperatie, herkenbaar aan de rood-wit gekleurde tankstations. Met bijna 100 locaties in Noord-Brabant, Zeeland en Limburg mogen wij ons een trotse werkgever noemen! Naast de rood-witte tankstations exploiteren we ook een aantal tankstations van onder andere merken zoals BP, Shell en De Meeuw.

Ben jij minimaal 18 jaar en ben jij die enthousiaste, flexibele collega met passie voor verkoop?

Weet jij het verschil te maken met jouw gastvrije instelling en bied je graag je hulp aan aan de klant? Dan past deze functie zeker bij jou!

Met jouw positieve energie weet jij ervoor te zorgen dat onze klanten de ultieme gastbeleving krijgen. Dankzij jouw vriendelijke benadering verlaten de klanten het tankstation met een goed gevoel en komen zij graag terug om een lekker broodje/koffie te halen en om te tanken.

Werken op een tankstation bij Vollenhoven betekent ook een mooi voorwaardenpakket:

 Personeelskorting op brandstof, wasprogramma’s en speciale artikelen uit de winkel.

 We hebben een reiskostenregeling en winstdelingsregeling. De winstdelingsregeling houdt in dat je kans kunt maken op een kwart maandsalaris extra.

 Ook hebben we een personeelsvereniging waar je je bij aan kunt sluiten. De personeelsvereniging organiseert bijeenkomsten waar je jouw directe collega’s of collega’s van andere tankstation locaties beter kunt leren kennen.

Wij zorgen voor een goede inwerkperiode, waarin je begeleid wordt door je manager met een inwerkprogramma. Nadat jij je inwerkprogramma hebt afgerond, kun je jezelf blijven ontwikkelen. Er worden trainingen georganiseerd om nog beter te worden in je functie. Denk hierbij aan een breed opleidingsaanbod zowel online als offline op het gebied van gastvrijheid, bedrijfshulpverlening (BHV) en veiligheid.

Spreekt deze gastvrije rol jou aan? Solliciteer direct via de solliciteer button.

Heb je vragen over de functie, de tankstations of over de organisatie? Neem dan contact op met de afdeling HR via: 06-22993163 of hr@vollenhoven.nl.